Εστιατόριο Μπέρδεμα στην Κηφισιά

Καλώς ήρθατε στο νέο μας σπιτικό που ξανανοίγει, ξυπνώντας γευστικές μνήμες απ’ το 1998. Αφεθείτε στη ζεστή αγκαλιά του χώρου μας και αναπολήστε ξεχασμένες νοστιμιές περασμένων 10ετιών (γαρίδες κοκτέιλ, μπιτόκ αλά ρους, σνίτσελ). Φημιζόμαστε για την Ελληνική-Πολίτικη κουζίνα μας, το μαντί, την παστουρμαδόπιτα, το κοκορέτσι και το κοντοσούβλι, τις πολύ λογικές τιμές μας (23-25ε/άτομο)και τα επιλεγμένα κρασιά μας. Ανοιχτά κάθε μέρα απ’ τις 19.30, Σαβ/κύριακο απ’ το μεσημέρι.
Δείτε μας στο facebook. www.berdema.com  info@berdema.com   facebook.com/berdemabylakis

Ιστορικό
Ξεκινήσαμε με το σκεπτικό να προσφέρουμε στους φίλους μας, ένα απλό και ποιοτικό φαγητό σ ένα ωραίο χώρο. Το μαγαζί άρχισε να μεγαλώνει και έγινε γνωστό λόγω της ποιότητας  καθώς και του χαρούμενου χώρου που εμπνεύστηκε η κόρη μου Αναστασία Φωτιάδου.
Το εστιατόριο δημιουργήθηκε 26 Ιανουαρίου του 1998, προσφέροντας ελληνική κουζίνα.
Το Νοέμβριο του 1998, ο Λάκης Φωτιάδης ξεκίνησε το κομμάτι της πολίτικης κουζίνας με κεμπάπ και γύρους, φέρνοντας έναν ψήστη Κούρδο από την Τουρκία.

Ο εμπνευστής
Ο Περικλής Φωτιάδης γεννήθηκε πριν από 59 χρόνια στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί πέρασε  τα πρώτα 13 ανέμελα παιδικά του χρόνια, εκεί πρωτογνωρίστηκε με τις νοστιμιές της  ντόπιας κουζίνας. Υπήρξε οδηγός αγώνων αυτοκινήτου, με επαγγελματική απασχόληση την  αντιπροσώπευση των εργοστασίων Alfa Romeo, Ferrari, Jaguar, Skoda, Ebro στην Ελλάδα.
Δημιούργησε το «Μπέρδεμα» μαζί με τα παιδιά του Αναστάζια και Φώτη το 1998.
Σε ότι αφορά το όνομά «Μπέρδεμα» και το όνομά του, γεννήθηκε από την επιθυμία των τριών
να φτιάξουν έναν απλό χώρο, με τραπέζια με λαδόκολλες, όπου θα έδιναν την ευκαιρία, σε  όποιον επιθυμούσε, να γευθεί ποιοτική ελληνική και πολίτικη κουζίνα ακούγοντας, είτε L. Pavarotti, είτε Χ. Αλεξίου, C. Dion κ.α.
Αφού περάσετε καλά και φάτε ακόμα καλύτερα θα σας κεράσουμε τσιπούρα, μαστίχα, και  μοσχάτο Πηλίου, Χίου, Λήμνου.

Δείτε μας στο facebook. www.berdema.com  info@berdema.com   facebook.com/berdemabylakis
Info: Σκιάθου 3 & Στροφυλίου, Κηφισιά, 2106201108- 2106201138,
——————————————————————————————

πως θα πάτε:

 

 

 

 

 

 

Share