Α-Μ Καζάκη Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών στην Αθήνα
Από το 1985 έως σήμερα, λειτουργούν με μεγάλες επιτυχίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η εμπειρία τους, σε συνδυασμό με τη χρήση της πλέον προηγμένης τεχνολογίας, τη βαθιά κατανόηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς και την άριστη γνώση της νομοθεσίας, εγγυώνται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

δείτε το βίντεο:

Η Κυρία Καζάκη, μας είπε:
«Κάθε υπόθεση που χρίζει έρευνας, απαιτεί λύσεις που αφορούν αποκλειστικά και μόνον τον ενδιαφερόμενο.
Ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ δεν αρκεί να είναι αθόρυβος, διακριτικός, σχεδόν «αόρατος» θα έλεγα και να κερδίζει αμέσως την εμπιστοσύνη του ενδιαφερομένου μα, πρέπει να είναι και αποτελεσματικός.
 

Oi έρευνες, είτε αφορούν οικονομικές απάτες, είτε αισθηματικές απιστίες, είτε διαζύγιο και διατροφή ή ακόμα μια ενδελεχή έρευνα για τις παρέες του παιδιού σας ή την εμπλοκή του με ναρκωτικά, πρέπει να μας εμπιστευτείτε προκειμένου να φτάσετε κοντά στη λύση των προβλημάτων σας.
Πρόβλημα είναι και η εξαφάνιση προσώπου, το bulling, οι εκβιασμοί, οι κίνδυνοι σωματικής ακεραιότητας και αρκετές ακόμα δύσκολες καταστάσεις.
Κλείνοντας ένα δωρεάν ραντεβού στα κεντρικά γραφεία μας και θα σας ενημερώσουμε πλήρως πως θα φέρουμε εις πέρας την υπόθεσή σας – με λογικές τιμές – σε χρόνο d.t.


Οι σύγχρονες μέθοδοι που χρησιμοποιούνται από βετεράνους του χώρου, εξειδικευμένους για χρόνια στις ιδιωτικές έρευνες, κάνουν άριστο το αποτέλεσμα.

Αντιμετωπίζουμε την κάθε υπόθεση ξεχωριστά με πλήρη διακριτικότητα, κατανόηση και επαγγελματισμό».
info: Σταδίου 61, Αθήνα, τηλ. 2103240222 – 6944336565
———————————————————————————-
πως θα πάτε: