Κατερίνα Καραβάτου: «Σιχαίνομαι την αγένεια, δεν θέλω πισώπλατα μαχαιρώματα ούτε διαδρομιστές που γυρνάνε και λένε διάφορα»

Η Κατερίνα Καραβάτου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου. Η παρουσιάστρια μίλησε και για τη σχέση της με τους ανθρώπους, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.


Μετά από 20 χρόνια στην τηλεόραση εκπλήσσεσαι και πληγώνεσαι ακόμη από συμπεριφορές, από λόγους που δεν κρατήθηκαν, από υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν;

Προφανώς. Γιατί αυτά είναι τα δομικά χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου. Όταν είσαι ένας άνθρωπος που του αρέσουν οι σταράτες, ξεκάθαρες κουβέντες κι αυτές δεν υπάρχουν, πάντοτε θα απογοητεύεσαι, πάντοτε θα λυπάσαι. Ίσως ο τρόπος που συμβαίνει πια, να μην είναι ο ίδιος κι ίσως το μέγεθος να μην είναι το ίδιο, μέσα μου όμως ξέρω καλά πως την ίδια απήχηση έχουν και οι καλές και οι κακές συμπεριφορές.

Κι όταν βλέπεις κάπου πως σε εκτιμούν, πως σε σέβονται -και στο λένε-, γιατί είναι κάτι που αξίζει συγχαρητηρίων, παρόλο που αυτό θα έπρεπε να είναι το φυσιολογικό και το αναμενόμενο, εν τέλει δεν είναι. Έχω μάθει πλέον πως μπορώ να περιμένω τα πάντα! Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αυτό με ευχαριστεί! Γιατί ποτέ δεν ευχαριστεί κανέναν όταν δεν του φέρονται σωστά ή όταν τον κοροϊδεύουν και δεν κρατούν τον λόγο τους. Είμαι, όμως, πιο προετοιμασμένη.


Έχεις μετανιώσει για ανθρώπους που έβαλες μέσα στον επαγγελματικό ή και μέσα στον προσωπικό σου κύκλο ανθρώπων;

Είναι αδύνατον να μην έχει συμβεί αυτό, σε μια πορεία ζωής. Πάντως είναι λίγες οι φορές που να έχω πέσει δραματικά έξω! Γι’ αυτό και, σε ό,τι αφορά στην δουλειά, έχω πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους που έχουμε δουλέψει μαζί – θέλω οι άνθρωποι να έρχονται χαρούμενοι στη δουλειά τους, να δημιουργώ ένα πολύ καλό περιβάλλον, δεν αντέχω τις φωνές και τις αντιπαραθέσεις, σιχαίνομαι την αγένεια, δεν θέλω πισώπλατα μαχαιρώματα ούτε διαδρομιστές που να γυρνάνε και λένε διάφορα.Views: 3