Νικόλας της Σχοινούσας Εστιατόριο με θαλασσινά στην Γλυφάδα (βίντεο)
Μετά το εστιατόριο στη Σχοινούσα, ο Νικόλας άνοιξε τις πόρτες του και στην παραλία της Γλυφάδας. Τα δύο επίπεδα του, ισόγειο και πρώτος όροφος, μπορούν να φιλοξενήσουν από 90 άτομα, προσφέροντας στον πελάτη ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αργοσαρωνικού.
Δείτε το βίντεο:


Ο χώρος διατίθεται για εταιρικές αλλά και κοινωνικές εκδηλώσεις, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να δοκιμάσουν γεύσεις και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Τους θερινούς μήνες, ο εξωτερικός χώρος βάζει τα “καλοκαιρινά” του, έτοιμος να υποδεχθεί επιπλέον 150 άτομα από το πρωί για καφέ, μέχρι αργά το βράδυ για τις διάσημες δημιουργίες του Νικόλα, βασισμένες στο ψάρι.
Η σούπα του Νικόλα, με ροφό και πετρόψαρα, έχει υπερβολήστη νοστιμιά. Το ίδιο και η φρέσκια τηγανητή καραβιδόψυχα με ελαφρώς καυτερή σάλτσα από τσίλι. Σπιτικά φτιαγμένος και ισορροπημένος ως προς το ξίδι του ήταν ο μαρινάτος γαύρος. «Το κριθαρότο με φρέσκες γαρίδες που θα παραγγείλετε είναι πιάτο-σουξέ», μου είπε η συνεργάτης μου που το παρήγγειλε. Η συναγρίδα ήταν τέλεια ψημένη και ζουμερή. Όλα αυτά βεβαίως, επικυρωμένα –κάθε χρόνο- με το βραβείο «Ελληνικής κουζίνας» σε σχεδόν όλους τους γνωστούς γαστρονομικούς διαγωνισμούς.
info: Διαδόχου Παύλου 48, Γλυφάδα, τηλ. 2108949550
————————————————————————————
πως θα πάτε: