Ντάνιελ Νούρκα: Τι θα κάνει τα 100 χιλιάρικα ο νικητής του Survivor

Ο Ντάνιελ Νούρκα μίλησε για τους γονείς του, τη νίκη του στο φετινό Survivor και τι θα κάνει με τα χρήματα από το έπαθλο.

«Θαυμάζω τους γονείς μου, ο πατέρας μου είναι ο ήρωας μου. Από το 0 κατάφεραν να ενταχθούν σε μια κοινωνία, μας πρόσφεραν ό,τι καλύτερο μπορούσαν και δόξα τον Θεό, τα κατάφεραν. Καθίσαμε μια φορά και τα είπαμε για τις δυσκολίες που είχαν αντιμετωπίσει. Απομυθοποιείς τους γονείς σου, ότι τελικά δεν είναι θεοί. Ένιωσα περίεργα με το ότι χρειάστηκε να γίνει όλο αυτό».


Ο Ντάνιελ Νούρκα μίλησε για τα χρήματα που κέρδισε από το Survivor.

«Μεγάλο ρόλο έπαιξε το οικονομικό, μην κρυβόμαστε. Εννοείται ότι τα χρήματα θα μου αλλάξουν όλη μου τη ζωή, είναι μια καβάτζα πάρα πολύ καλή. Λατρεύω την εστίαση, δεν ξέρω αν θα κινηθώ προς εκεί», σημείωσε.

Όταν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου του είπε για το Survivor ότι άκουσε «ένα απόσπασμα που είπες «οι πραγματικοί Survivors είναι οι γονείς μου, όχι εγώ» και είπα ναι, αξίζεις όλα τα βραβεία του κόσμου», εκείνος απάντησε:«Σε ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη μου σκέψη ήταν να πάρω τον πατέρα μου να το σηκώσουμε μαζί, αλλά μετά λέω «άστο, με τόσες κάμερες, θα το σηκώσω και θα το πω»».Views: 3