Ρακόμελο Μεζεδοπωλείο στην Ηλιούπολη
Το Ρακόμελο γεννήθηκε στην Ηλιούπολη, σε μια πέτρινη μονοκατοικία του ’29, το Δεκέμβρη του 2006. Πολύχρωμο και αρωματικό καλλιτεχνικό στέκι, χωρητικότητας 50-60ατόμων, που αγαπάει τα παραδοσιακά αποστάγματα, τη fusion ελληνική κουζίνα με βάση το ρακόμελο, την ελληνική και παγκόσμια ποιοτική μουσική.

δείτε το βίντεο:

Ανοίγει τις πόρτες του καθημερινά, με happy hour 7-9 μ.μ και Live μουσική κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή!
«Τα δικά μας προϊόντα φτιάχνονται με αγάπη και μεράκι από τα πιο αγνά υλικά της Ελληνικής γης. Σας προσφέρουμε ποικιλία γεύσεων και απόλαυσης σε μια σειρά από παραδοσιακά Ρακόμελα και Οινόμελα.
Κάθε γεύση κι ένα μικρό ταξίδι στην παράδοση και τις γωνιές της Ελλάδας, ενώ ετούτο το ταξίδι της δημιουργίας παραμένει ατελείωτο. Ξεκίνησε με ανοιχτά πανιά από μια δίψα για έκφραση και προσφορά και την εμπειρία μας στη μίξη των ποτών. Θέλουμε να φτιάχνουμε και να προσφέρουμε ηδύποτα που γλυκαίνουν καρδία και σώμα, με συνταγές μοναδικές και πινελιά προσωπική. Κάθε συνταγή θα σας γίνει γεύση οικεία. Γνωρίστε εδώ τα προϊόντα μας και τα συστατικά τους και ελάτε να τα γευτείτε στο σπίτι μας, στην Ηλιούπολη, σε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα με όμορφη μουσική και νοστιμιές στα πιάτα!» μας είπε η κ. Ρόπη Πάντη για το μεζεδοπωλείο- κόσμημα της Ηλιούπολης.
info: Διστόμου 9, Ηλιούπολη, τηλ. 2109702025
————————————————————————————-
πως θα πάτε: