Για να πετύχει η συνταγή, θέλει άριστες πρώτες ύλες, αγάπη για τη μαγειρική και ανοιχτό μυαλό στους πειραματισμούς. Για να πετύχει ένα νέο μαγαζί χρειάζονται τα παραπάνω, συν επαγγελματισμός και επιθυμία να προσφέρεις το καλύτερο σε όσους σε τίμησαν.

δείτε το βίντεο:

Η ιδιοκτήτρια Ελένη Χιντή έφτιαξε ένα πολύχρωμο στέκι καρδιάς & ο σεφ Μανώλης Θλιβερός, σκάρωσε ένα μενού που φέρνει χαμόγελα,με Μεσογειακές γεύσεις του κάμπου και της θάλασσας ! Η Δραπετσώνα βρήκε το στέκι της και εμείς ένα νέο μεζεδοπωλείο που θα μας χορταίνει για πολλά πολλά χρόνια!!! Fb Το στΕκι του κοντΟυ
info: Ερυθρού Σταυρού 43, Δραπετσώνα, τηλ. 2104620796
———————————————————————————————————
πως θα πάτε:



Views: 1