Μέσα από το δικό μου gelato ήθελα να βρω τη γεύση που είχα από τις παιδικές μου αναμνήσεις. Ξεκίνησα τη δουλειά από μικρό παιδί, γι’ αυτό και μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω τους παλιούς ζαχαροπλάστες στην Αγκώνα, όπου γεννήθηκα. Το γεγονός αυτό μου δημιούργησε πάθος και μεράκι για την ζαχαροπλαστική και την gelateria.
Από την άλλη μεριά είχα από την αρχή αγάπη για τα φρέσκα προϊόντα της εξοχής επειδή μεγάλωσα με τους γονείς μου οι οποίοι ήταν άνθρωποι της υπαίθρου.

δείτε το βίντεο:

Εργαζόμουν συνεχώς στον κόσμο της γαστρονομίας. Αρχικά ασχολήθηκα με αλλαντικά και τυριά, έπειτα με την ζαχαροπλαστική, την πιτσαρία, την μαγειρική, μπαρ καφέ και τελικά με το gelato.
Κατά τη γνώμη μου είμαι τελειομανής, δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό, πάντως δεν ξεκινάω κάτι αν δεν ξέρω πως να το τελειώσω. Ή καλό ή τίποτα.
Ήρθα πολλές φορές στην Ελλάδα για διακοπές, την οποία αγαπώ πολύ, και από το 2004 με τους Ολυμπιακούς αγώνες , μου ήρθε η ιδέα να κάνω κάτι στην Ελλάδα madeinItaly…αληθινό, χειροποίητο, φρέσκο ιταλικό gelato.
Το 2007 ήρθα μαζί με την οικογένειά μου στην Ελλάδα και ξεκίνησα ως gelariere. Για το δικό μου gelato ακολουθώ την παράδοση την οποία έμαθα από παλιά συνδυάζοντας μοντέρνες τεχνικές και υλικά. Φυσικά τα υλικά για το gelato είναι αγνά και φυσικά. Το gelato δεν έχει πολύ ζάχαρη, περίπου 17%( γι’ αυτό και δεν πίνουνε πολύ νερό όταν τρώνε το δικό μας gelato) και λιπαρά ως 7%, επιτυγχάνοντας έτσι ένα ελαφρύ, γευστικό, ποιοτικό gelato.
Info:Δημ. Γούναρη 70, Γλυφάδα, τηλ. 2109637975
———————————————————————————————————
πως θα πάτε: