Το Athens Prive Hotel συγκαταλέγεται στα καλύτερα ξενοδοχεία ημιδιαμονής στην Αθήνα όπως επίσης και στους πρωτοπόρους στο είδος του. Σε περιοχή που εξυπηρετεί όλες τις συγκοινωνίες αλλά και με ελεύθερο 24ωρο ιδιωτικό parking, αποτελεί ιδανικό προορισμό για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι πλήρως ανακαινισμένα, με διαφορετικό στυλ και διαρρύθμιση το καθένα, έτοιμα να σας προσφέρουν μια πολυτελή διαμονή ή ημιδιαμονή. Ρυθμιζόμενοι φωτισμοί, στήλες υδρομασάζ, jacuzzi, δορυφορικά κανάλια και 24ωρο room service αποτελούν μερικές από τις παροχές του Athens Prive Hotel. Οι προσφορές για φοιτητές και ανέργους, καθώς επίσης οι δωρεάν παροχές σε αλκοολούχα και μη, συμβάλλουν ώστε η επίσκεψη σας να γίνει πιο οικονομικά προσιτή από ποτέ!

Το κόστος της ημιδιαμονής στα δωμάτια με στήλες υδρομασάζ είναι στα 24€, τα δωμάτια με jacuzzi στα 40€ και η Σουίτα στα 50€.
Δείτε αναλυτικά όλα τα δωμάτια και τις τιμές, τις παροχές και όλες τις προσφορές στο www.athens-prive.gr και στα Social Media!
Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι το ξενοδοχείο μας και τηρεί αυστηρά όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές που επιβάλλουν οι Υγειονομικές διατάξεις του κράτους.
Πληροφορίες:
Κεραμέων 26, Πλ. Καραϊσκάκη
(200 μέτρα από το Μετρό Μεταξουργείο)
Τηλέφωνο : 2105227800
Website: www.athens-prive.gr
Facebook: @AthensPrive
Instagram: @athensprivehotel
E-mail: athensprivehotel@gmail.com
—————————————————————————-
πως θα πάτε:

 

Views: 1