Dr J Spon Boutique Hotel στη Ναύπακτο
Το Spon Boutique Hotel στεγάζεται σε ένα κτήριο του 19ου αιώνα στο ενετικό λιμάνι της Ναυπάκτου και προσφέρει δωμάτια με πανοραμική θέα στο λιμάνι και τον Κορινθιακό Κόλπο.

δείτε το βίντεο:

Στο κατάλυμα λειτουργεί κοκτέιλ μπαρ-εστιατόριο, όπου σερβίρεται καθημερινά πρωινό. Παρέχεται δωρεάν WiFi σε όλους τους χώρους. Σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια θα βρείτε τις παραλίες Γρίμποβο και Ψανή

Τα δωμάτια νεοκλασικού στυλ του Spon Boutique Hotel διαθέτουν ξύλινο δάπεδο και επιπλωμένο μπαλκόνι. Περιλαμβάνουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, DVD player, κλιματισμό και μίνι μπαρ.

Προσφέρονται μπουρνούζια και παντόφλες. Σε λίγα βήματα μακριά υπάρχουν πολλά μπαρ, εστιατόρια και καταστήματα. Η πόλη και το λιμάνι της Πάτρας απέχουν 20χλμ. από το ξενοδοχείο. Σε κοντινή απόσταση διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης.
info: Κλεονίκου 1, Ναύπακτος, τηλ. 2631500055
———————————————————————————–
πως θα πάτε:



Views: 18