Η Όαση των βορείων προαστείων, το Hide&Seek ανοίγει στις 12.00 σερβίροντας καλοψημένο καφέ, φυσικούς χυμούς και εμπνευσμένα πιάτα που από την μεσογειακή κουζίνα, δημιουργώντας το ιδανικό spot για lunch, breaks, meetings και φιλικά gatherings.
Το προσεγμένο μενού που έχει επιμεληθεί ο εξαιρετικός chefΓιάννης Λιόκας και έρχεται να ικανοποιήσει όλα τα γούστα με απολαυστικά πιάτα με επιρροές από τη μεσογειακή κουζίνα.

δείτε το βίντεο:

Η πρόσφατα ανανεωμένη cocktaillist, αναβιώνει κλασικά αμερικανικά cocktails και εισάγει νέες, reinvented προτάσεις.
Ψαγμένα αποστάγματα από την ενημερωμένη του κάβα, που φιλοξενεί ετικέτες απ’όλο τον κόσμο, παντρεύονται στα shakers των έμπειρων Bartenderκαι για να βρουν «ψαγμένους» αποδέκτες.
Ο Λυκούργος Χριστοθανόπουλος, βραβευμένος επί τρία χρόνια το 2016-17-18 με ΑθηνόραμαBarAwards, ξεπερνά για άλλη μια φορά εαυτόν και χαρίζει γεύσεις μεστές και λαχταριστές, στη μεγάλη και απαστράπτουσα μπάρα, σε συνεργασία με το team του, Γιάννη Ρούσσο και Έκτορας Παλιεράκης.
Ένα alldayspot κατάλληλο για επαγγελματικές συναντήσεις και γεύματα, προσωπικές και ρομαντικές στιγμές και διασκεδαστικές παρεΐστικες βραδιές.
Το Hide&Seek αναμειγνύει τα top συστατικά για τη χαλάρωση και τη διασκέδασή σας σε έναν χώρο, που έχει σχεδιαστεί με αγάπη και μεράκι, για να προσφέρει κάτι το ξεχωριστό στη διασκέδαση των βόρειων προαστίων.
info: Λεωφ. Κηφισίας 254, Χαλάνδρι, τηλ. 210677 6747
———————————————————————————————————
πως θα πάτε:Views: 1