Το Hotel Αττική (η προσιτή πολυτέλεια στο Κολωνάκι) είναι ένα εξειδικευμένο ξενοδοχείο Ημιδιαμονής, Ημιπαραμονής, διανυκτέρευσης. Με πολυτελής σουίτες, studio, σουίτες με jacuzzi και ποικιλία δωματίων. Διακοσμημένο κατάλληλα για ζευγάρια με απιτήσεις. Δεχόμαστε όλες τις συντροφικές προτιμήσεις για να χαρείτε τις προσωπικές σας στιγμές.
Μότο μας η διακριτικότητα και η πολυτέλεια

Τα ξενοδοχεία ημιδιαμονής, ημιπαραμονής ATTIKI EVANS HOTEL έχουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων (Room Service)…
Επειδή το ταξίδι στην απόλαυση είναι μία συναρπαστική εμπειρία… Επειδή όραμά μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες και πρωτοποριακές υπηρεσίες στους πελάτες μας… Για το λόγο αυτό… Δημιουργήσαμε έναν κατάλογο με επιλεγμένα και ποιοτικά προϊόντα που τονώνουν την διάθεση σας… Επιλέξτε το προϊόν της αρεσκείας σας, από τον κατάλογό μας… Με ένα απλό τηλεφώνημα στη reception θα το έχετε κοντά σας άμεσα και διακριτικά..
Δεχόμαστε όλες τις συντροφικές προτιμήσεις για να χαρείτε τις προσωπικές σας στιγμές.

Δείτε το βίντεο

Το Hotel Αττική (η προσιτή πολυτέλεια στο Κολωνάκι) είναι ένα εξειδικευμένο ξενοδοχείο Ημιδιαμονής, Ημιπαραμονής, διανυκτέρευσης. Με πολυτελής σουίτες, studio, σουίτες με jacuzzi και ποικιλία δωματίων. Διακοσμημένο κατάλληλα για ζευγάρια με απιτήσεις.

Επειδή το ταξίδι στην απόλαυση είναι μία συναρπαστική εμπειρία… Επειδή όραμά μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες και πρωτοποριακές υπηρεσίες στους πελάτες μας… συντροφικές προτιμήσεις για να χαρείτε τις προσωπικές σας στιγμές.
Μότο μας η διακριτικότητα και η πολυτέλεια

Στους πελάτες μας δωρεάν δυο εμφιαλωμένα νέρα και γαλλικός καφές. Στους νέους πελάτες μας δυο ποτά δωρεάν και εκπτωτική κάρτα. για την επόμενη ημιδιαμονή τους

info: Τσιμισκή 37, (από Χαρ. Τρικούπη 118), Κολωνάκι, τηλ. 2103626206
————————————————————————————-
πως θα πάτε: