Η αγάπη και το μεράκι δημιούργησαν στον Αγ. Δημήτριο το alldaycafebarΜαντανία. Ένα νοσταλγικό ταξίδι αισθήσεων στην παλαιά Αθήνα, όπου ο επισκέπτης θα έρθει σε επαφή με την αύρα του παρελθόντος κάτω απ’ τον έναστρο ουρανό, παρέα με τις μυρωδιές της φύσης και του χώματος.

δείτε το βίντεο:

Το όνομα εμπνευσμένο από το μάλλινο υφαντό φτιαγμένο σε αργαλειό, συμβολίζει τη προσπάθεια να προωθηθεί η Ελληνική παράδοση, ο πολιτισμός και η σύγχρονη ελληνική ιστορία, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.
Οι ζωγράφοι στα τραπέζια θα σας ψιθυρίσουν να δοκιμάσετε χειροποίητα αυθεντικά ελληνικά πιάτα, δημιουργικά αποτυπωμένα, για κάθε ώρα της ημέρας. Ευφάνταστο Brunch, σπιτικά γλυκά, απολαυστικά καλοκαιρινά εδέσματα και vegan επιλογές κυριαρχούν στο πλούσιο μενού.
Οι ποιητές θα ξαναγράψουν μαζί σας, πίνοντας από νωρίς το πρωί υψηλής ποιότητας ποικιλία καφέ, ζεστά αφεψήματα και δροσερά ροφήματα. Αργά το βράδυ τη σκυτάλη παίρνει η εξαιρετική ομάδα bartending της Μαντανίας που σας περιμένουν να απολαύσετε premiumcocktails και αποστάγματα.
Σας περιμένουμε… ”με το κρασί το ξανθό
στο ξύλινο τραπέζι και στη γωνιά το
φυλλόδεντρο που εφημερεύει
info: Λεωφόρος Αγίου Δημητρίου 17 & Ηροδότου, Αγ. Δημήτριος, τηλ. 2109715598
———————————————————————————————————
πως θα πάτε:Views: 0