Overoll Croissanterie στη Nέα Σμύρνη
Κρουασάν στην πιο γαλλική του βερσιόν!
Σε κάθε περίπτωση, οι ιστορικοί της γαστρονομίας διαπιστώνουν ότι η σημερινή συνταγή του κρουασάν, έγινε σύμβολο της γαλλικής ζαχαροπλαστικής τον 20ό αιώνα.
δείτε το βίντεο:
Από τη δεκαετία του 1950 το κρουασάν είναι πλέον παραδοσιακό συστατικό του πρωϊνού στη Γαλλία και το Overoll είναι η πρώτη και κορυφαία αυθεντική croissanterie στην Ελλάδα, που επαναφέρει τη μαγεία του γαλλικού croissant στη σύγχρονη εκδοχή του.
Το πρωτοποριακό concept εστιάζει στη δημιουργία ολόφρεσκων, ποιοτικών croissants.
info: Ομήρου 40, Νέα Σμύρνη, τηλ. 2109330516 – 6944867437
——————————————————————————–
πως θα πάτε:
Views: 15