Όλα ξεκίνησαν στα τέλη του 19ου αιώνα. Ήταν την δεκαετία του 1890 όταν άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά μια μικρή ταβέρνα στην περιοχή της Παλαιάς Πεντέλης. Έναντι της Ιεράς Μονής για να εξυπηρετεί τους προσκυνητές, τους πρώτους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής. Γιατί, δεν ήταν λίγοι οι κάτοικοι της πρωτεύουσας που είχαν εντοπίσει από τότε το μοναδικό κλίμα των λόφων και του βουνού.

δείτε το βίντεο:

Στην αγκαλιά της φύσης, με άνετη πρόσβαση και parking. Το εξοχικό κέντρο «Ο Τέλης» αναλαμβάνει να σας εξυπηρετήσει και στις πιο χαρούμενες στιγμές σας όπως γάμους, βαπτίσεις και λοιπές δεξιώσεις. Σε ένα καταπράσινο περιβάλλον κάτω από υπεραιωνόβια πλατάνια ή για τους λάτρεις του χειμώνα στη ζεστή και φιλόξενή του σάλα.
Αν λοιπόν ζητάτε κάποια αλλαγή σκηνικού μέσα στη ζεστή και ανυπόφορη Αθήνα και αν αυτό που θέλετε είναι να απολαύσετε πραγματικά το γεύμα ή το δείπνο σας, σας περιμένει καθημερινά από το πρωί και για καφέ έως το βράδυ. Μέση κατανάλωση κατά άτομο 15,00 ευρώ με ποτό.
Βαφτίσεις και μουσικές βραδιές
Φοράμε τα καλά μας για εσάς. Είμαστε δίπλα σας σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σας. Στο μυστήριο της βάφτισης. Στις Σαββατιάτικες εξόδους σας. Το σημαντικό για εμάς είναι η δημιουργία αναμνήσεων.
Παιδιά που γιόρτασαν στις αίθουσες μας την βάφτισή τους, βάφτισαν εδώ τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Μεγαλώνουμε και αλλάζουμε μαζί σας. Κρατώντας όμως αναλλοίωτη την ποιότητα των πιάτων και τη ζεστασιά της μεταξύ μας σχέσης.
info: πλ. Αγίου Τιμοθέου, απέναντι από το μοναστήρι, Πεντέλη, τηλ. 21 0804 0484
———————————————————————————————————
πως θα πάτε: