Πίτα Καλαμάκι Ψητοπωλείο στο Αιγάλεω

Ένα μοντέρνο ψητοπωλείο που δημιουργήθηκε με αγάπη και πίστη στο ποιοτικό φαγητό το 2014. Έχοντας πολύ μεράκι για καλό και ποιοτικό φαγητό, αποφασίσαμε δημιουργήσουμε μια αυθεντική κουζίνα και να καλύψουμε την ανάγκη για γρήγορο, γευστικό και ποιοτικό φαγητό!

δείτε το βίντεο:

Το μοντέρνο στήσιμο του καταστήματός μας, οι κλασικές και αναλλοίωτες γεύσεις από κρέας αλλά και οι καινούργιες γευστικές προτάσεις που σας προσφέρουμε, απογειώνουν την πρόταση “θέλω να φάω σήμερα σουβλάκια”.

Διαλέγουμε τα καλύτερα προϊόντα και τις καθαρότερες πρώτες ύλες, για να μπορέσουμε να σας παραδώσουμε το καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα. Προσέχουμε πάντα και τον δικό μας χώρο να είναι προσεγμένος και πεντακάθαρος! Η υπέροχη και μοντέρνα σάλα μας μπορεί να φιλοξενήσει από μικρές παρέες μέχρι μεγάλες συνεστιάσεις! Ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας και είναι αναπόφευκτο να εξελισσόμαστε και να την ακολουθούμε.

Γι’ αυτό προσφέρουμε στους πελάτες μας την δυνατότητα να παραγγείλουν δωρεάν, κάνοντας online παραγγελία, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Με κάθε Online Παραγγελία από το Πίτα Καλαμάκι σας παρέχουμε έκπτωση 10%
Ακολουθήστε μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για τα νέα μας πιάτα και μοναδικές προσφορές.
info: Αλεξ. Παπαναστασίου 6, Αιγάλεω τηλ. 2105911151
———————————————————————————–
πως θα πάτε: