Σύγχρονο παραδοσιακό κρεοπωλείο “Ο Θόδωρος στην Σοφοκλέους στην Καλλιθέα

Από το 1997 στη Καλλιθέα, στις βιτρίνες των ψυγείων του ποιοτικά και εκλεκτά κρέατα σε καλές τιμές, όλα είναι απόλυτα νοικοκυρεμένα για να μπορεί εύκολα ο πελάτης να διαλέξει το κρέας που θέλει, το κρέας που όπως λένε οι επιστήμονες – διατροφολόγοι, περιέχει μια μεγάλη ποικιλία θρεπτικών συστατικών, συμπεριλαμβανομένων των πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας, των βιταμινών του συμπλέγματος Β και κυρίως της βιταμίνης Β12, της βιταμίνης D, καθώς και των ιχνοστοιχείων σιδήρου, ψευδαργύρου, ψωσφόρου και σεληνίου.

δείτε το βίντεο:

Η πιο βασική ομάδα ατόμων η οποία πρέπει να καταναλώνει κρέας τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα είναι οι έγκυος, τα παιδιά και οι έφηβοι επειδή βρίσκονται στην ανάπτυξη.
Στο σύγχρονο κρεοπωλείο του Θόδωρα δεν σταματάνε μόνον στο κρέας, δημιουργούν «καλούδια» από ρολό γεμιστό κιμά, κοτόπουλο ή μοσχάρι, έως λιχουδιές τηγανιάς και κοκορέτσι ενόψει Πάσχα σεφταλιες και γαρδουμπάκια που γλείφεις τα δάχτυλα σου. Όλα τα κρεατοσκευάσματα είναι παραγωγής μας και φτιάχνονται κάθε μέρα φρέσκα ακόμα θα βρείτε και παραδοσιακά προϊόντα που αναδεικνύουν το Ελληνικό τραπέζι.

Εμπιστευτείτε τους, αυτοί ξέρουν από καλό κρέας….
Αγορές εντός καταστήματος και Διανομή
info: Κεντρικό κατάστημα Λεωφ. Αγίου Δημητρίου 23-25 πλησίον μετρό Δάφνης,
Σοφοκλέους 162 & Σκρα 58, Καλλιθέα, τηλ. 2109590955
facebook :https://www.facebook.com/kreopwleioothodoris @kreopwleioothodorisinstagram @sapranidis.meat @kreopwleio_sapranidis eshop https://kreopoleiothodoras.gr
——————————————————————————-
πως θα πάτε: