Τσόφλι, Bakery στην Αγία Παρασκευή 

«Softcookies, rolls, μαντλέν, κρουασάν, κιςλορέν με διαφορετική συνταγή κάθε μέρα, μπριός με φύλλο και τυρόπιτα κουρού είναι μερικά από τα εξαιρετικά προϊόντα που ψήνονται καθημερινά στο εργαστήριο», μας εκμυστηρεύτηκε ο Μιχάλης Μπίας, ο εμπνευστής όλων αυτών των εκλεπτυσμένων προϊόντων που ξετρελαίνουν κάθε πρωινό με τις μυρωδιές τους μικρούς και μεγάλους.

δείτε το βίντεο:


Ο Μιχάλης με καταβολές από την λονδρέζικη γαστρονομία και σεβασμό στις παραδοσιακές συνταγές, έχει ενσωματώσει στο μενού γευστικούς συνδυασμούς για όλα τα γούστα και το πρώτο του μέλημα είναι πάντα η φρεσκάδα, αφού ο Μιχάλης θέλει κάθε προϊόν να διατηρεί τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά.

Καθημερινά, φτιάχνει τέσσερα διαφορετικά είδη ψωμιού αποκλειστικά με αλεύρι, νερό και φυσικό προζύμι, το οποίο χρησιμοποιεί και στις υπόλοιπες δημιουργίες του. Αδυναμία μου μεγάλη, δεν σας το κρύβω, είναι η focaccia με δεντρολίβανο και ντοματίνια.
info: Ευεργέτου Γιαβάση 13Α, Πλατεία Αγίας Παρασκευής, τηλ 210 6391546
—————————————————————————————-
πως θα πάτε:


[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Views: 16