Λιβανέζικο Εστιατόριο Ο Κήπος της Εδέμ στο Μαρούσι.
Saxten O Afiaa σημαίνει καλή απόλαυση στα λιβανέζικα και το σίγουρο είναι ότι σε έναν ανατολίτικο χώρο με αυθεντικές λιβανέζικες γεύσεις, η έκπληξη είναι εγγυημένη.

Το πλούσιο μενού διαθέτει μια σειρά με κρύα και ζεστά ορεκτικά, σαλάτες, κυρίως πιάτα και γλυκά που θα ικανοποιήσουν τις γευστικές σας αναζητήσεις και θα σας μυήσουν σε άγνωστα ίσως γευστικά δρομολόγια. Για να χωνέψετε σας περιμένει ένας αυθεντικός λιβανέζικος καφές με άρωμα κάρδαμου και ανθόνερου και φυσικά ένας περιποιημένος ναργιλές με αρωματικό καπνό της επιλογής σας.

Ο «Κήπος της Εδέμ» σας υποδέχεται σε ένα ανατολίτικο ντεκόρ, με μυστικές συνταγές από το Λίβανο, που πλημμυρίζουν το χώρο με αρώματα μυρωδικών, μπαχαρικών και συνδυασμένων υλικών, που συνθέτουν αυθεντικές oriental δημιουργίες. Συχνά στο μαγαζί θα πετύχετε και χορό της κοιλιάς, που θα συμπληρώσει την ανατολίτικη εμπειρία σας. Φεύγοντας περάστε από το bazaar του ισογείου για να αγοράσετε καφέ και καπνό για ναργιλέ με επιλογή ανάμεσα σε πολλά διαφορετικά αρώματα.

info: Περικλέους 24 Μαρούσι, 210 6146808-7
——————————————————————————————————————–
πως θα πάτε:
.