Ελληνική Διατροφή, Super Market στο Νέο Ηράκλειο
 Ο όμιλος «Ελληνική Διατροφή» ιδρύθηκε το έτος 1999.  Η ίδρυση του κρίθηκε αναγκαία ώστε  να βοηθήσει τις επιχειρήσεις – μέλη του να ανταπεξέλχονται στα νέα δεδομένα, όπως αυτά διαμορφώνονται με την ραγδαία εξάπλωση των μεγάλων και ξένων αλυσίδων.

δείτε το βίντεο:

Σκοπός του είναι να συμβάλει στην ανάπτυξη των μικρομεσαίων ελληνικών επιχειρήσεων τροφίμων προσφέροντάς τους υπηρεσίες και προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας εξαίρετης ποιότητας δίνοντάς τους έτσι το ανταγονιστικό πλεονέκτημα στην αγορά. Έτσι, σε κεντρική βάση διαπραγματεύεται με τις προμηθεύτριες εταιρείας και διαχειρίζεται τα εμπορικά ζητήματα των μελών του. Σχεδιάζει και διακινεί μέσω του δικτύου των αποθηκών του προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας.

Επιδίωξη του ομίλου είναι η συνεργασία με πανευρωπαϊκούς φορείς της κοινωνικής οικονομίας στον χώρο του λιανεμπορίου ενισχύοντας έτσι την εμπορικότητα καθώς και την δύναμη του.Ο όμιλος Ελληνική Διατροφή έχει επανατοποθετηθεί στην αγορά μέσω μιας σαφώς διαφοροποιημένης εταιρικής ταυτότητας η οποία προάγει την αρτιότερη συνεργασία με διεθνής και εγχώριους προμηθευτές, την ποιότητα, την ασφάλεια και την υγιεινή των προϊόντων που διαθέτει στον καταναλωτή.

Έτσι, επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, έγινε σε λίγο χρόνο απαραίτητο όχι μόνον στο Ν. Ηράκλειο μα και στις όμορες περιοχές.
info: Αυγής 51, Νέο Ηράκλειο, τηλ. 2102388858
—————————————————————————————-
πως θα πάτε: