Antipasti: Insalatarucola, ροκα, αντιβ, καρυδια, gorgonzola Buratta, portobello, scarollaallabrace, pomodoro, μοτσαρελαburatta, ψητομανιταριportobello, ψητησκαρολα και τοματα Primi Garganelli με ραγουαποκουνελι, ελιες και φινοκιο
Cavatelliallanorcina, μεσπιτικο φρεσκολουκανικο, καιτρουφα
Secondi

δείτε το βίντεο:

Σολομοςvenezia,μεκουκουναρι,μελι,ξυδι και κρεμασπανακι
Scallpopineallimoni, σκαλοπινια, κοτοπουλο με λεμονι, καπαρη, βουτηρο και παντσετακαπνιστη
Pizzarosso
.pizzadiavola, πικαντικοpeperonin’duja, τοματα μοτσαρελαλαικαυτερηπιπερια
Pizzabianca
Ndjuga,φρεσκοπικαντικολουκανικοαπο την Σικελια,μοτσαρελλα,ψητοσκορδο και καυτερομελι
Dolci
Canolliγεμιστο με κρεμασοκολατα και φυστικια.
Σας εστειλαπαραπανωπιατα να επιλεξεται.
Υπ’οψηνκαςΛουκακου
Ευχαριστω
ChefΛεωνιδαςΣιωκος

Στο PiuVerde, στην καρδιά του Άλσους Παπάγου, πηγαίνεις για πολλούς λόγους.

Ένας λόγος είναι το καταπράσινο περιβάλλον, 3500τμ. μέσα σε πεύκα, λίμνες, πανίδα και χλωρίδα -ναι επιτρέπονται και τα κατοικίδια.
Άλλος λόγος είναι σίγουρα η chilled ατμόσφαιρα με άραγμα από το πρωί ως το βράδυ για brunch, καφέ, fingerfood και cocktails και να ακούσεις και τις μουσικές σου από τους residentdjs.
Ένας τρίτος λόγος είναι η κουζίνα του. Μεσογειακή, χορταστική, με έθνικ και δημιουργικές νότες. Η αίσθηση στο εστιατόριο είναι σαν να βρίσκεσαι μέσα σε κάποιο treehouse με πουλάκια να τιτιβίζουν ενώ εσύ αμφιταλαντεύεσαι ανάμεσα στο carpacciο λαβράκι και στα φιλετάκια κοτόπουλο, τελικά παίρνεις και τα δύο για ορεκτικά φυσικά.
Γιατί για κυρίως έχει από μακαρονάδες και ριζότο άγριων μανιταριών με πουρέ μαύρης τρούφας μέχρι grill και γεμιστό κοτόπουλο με κεφαλοτύρι, κονφίτ ντομάτας, φρέσκο δυόσμο και πουρέ Περουβιανής πατάτας.
Ο κυριώτερος όμως λόγος είναι ότι το PiuVerdeσυνεχίζει εδώ και 15 χρόνια να είναι σημείο αναφοράς όχι μόνο στο Παπάγου αλλά και σε όλα τα Βόρεια Προάστια.
info: Στρατ, Αλ. Παπάγου, Παπάγου,τηλ. 2106546185
———————————————————————————————————
πως θα πάτε: