Παραδοσιακή μουσική, πίστα για χορό, καλοί μεζέδες και άφθονο κρασί συνθέτουν το σκηνικό που μας γυρίζει πίσω στον χρόνο και βάζει τα μουσικά μεζεδοπωλεία ξανά στην πρώτη θέση της καρδιάς μας.
Το παλιό και ένδοξο νυχτερινό στέκι της Νίκαιας άλλαξε διεύθυνση και ανανεώθηκε με τον ιδιαίτερο χώρο, τις παραδοσιακές μουσικές και το αυθεντικό φαγητό να σας υπόσχονται αξέχαστες βραδιές.
Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά κέντρα διασκέδασης της Νίκαιας, αφού η Κοκκινιώτισσα ξεκίνησε την λειτουργία της από το 1987 και έκτοτε αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αθηναϊκής διασκέδασης.  Πλεόν, το ιστορικό κέντρο διασκέδασης άλλαξε διεύθυνση και με την επωνυμία «Νέα Κοκκινιώτισσα» έχει ομορφύνει τις νύχτες στη Νίκαια φιλοξενώντας γάμους, βαφτίσια, αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Επίσης, κάθε Σάββατο στον ανακαινισμένο χώρο και την «ζεστή» αυλή τα γραφικά μπαλκόνια με τα παλιά ξύλινα παντζούρια προσπαθούν να σταματήσουν τον χρόνο και διαμορφώνουν ένα φιλόξενο περιβάλλον.  Στον όμορφο αυτό χώρο, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ζωντανή μουσική από ένα επιτυχημένο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με ανώνυμους και επώνυμους καλλιτέχνες που θα σας ξεσηκώσουν με τα ωραιότερα ελληνικά τραγούδια και θα παρασυρθείτε σε ένα πραγματικό πανηγύρι συμμετοχής και ξεφαντώματος.

δείτε το βίντεο:

Εκτός της μουσικής, αν κάτι θα σας κερδίσει στη «Νέα Κοκκινιώτισσα» είναι το φαγητό, αφού τα νόστιμα πιάτα με φρέσκα υλικά και οι πεντανόστιμες γεύσεις θα μαγεύσουν τον ουρανίσκο σας.

Βέβαια τα ντόπια κρέατα προέρχονται από το κρεοπωλείο του ιδιοκτήτη Λευτέρη Θεοδώρου με καταγωγή από τα Βλυζιανά Ξηρομέρου, ο οποίος ξέρει πάντα να επιλέγει τα καλύτερα για τους πελάτες του. Πρόκειται για έναν έμπειρο άνθρωπο στον χώρο της διασκέδασης αφού είναι ιδιοκτήτης και της ταβέρνας «Λευτέρης» στον Προφήτη Ηλία στην Αγία Βαρβάρα.

Οι ιδιοκτήτες Λευτέρης και Θοδωρής, αλλά και όλο το έμπειρο προσωπικό θα φροντίσουν με την άμεση και άψογη εξυπηρέτηση να σας μείνει αξέχαστη η εμπειρία από ένα ιδιαίτερο κέντρο διασκέδασης που συνδυάζει μοναδικά φαγητό και μουσική.

Οι τιμές του ρεμπετάδικου σε σχέση με την ποιότητα είναι σίγουρο πως θα ικανοποιήσουν και τους πιο δύσπιστους.
info: 7ης Μάρτη (Πρώην Κονδύλη) 101, Νίκαια. τηλ.  210-4924004
————————————————————————————————
πως θα πάτε: